Konferens i Kungsbacka

konferens på
hede kontorshotell
i kungsbacka

 

Det är sällan man får tiden och lugnet att samla företaget och planera framtiden, kanske diskutera nya planer, göra ett avstamp inför ett nytt kvartal eller helt enkelt uppmärksamma och fira sina framgångar. Det finns också tillfällen när man behöver en neutral och inspirerande miljö för en kundpresentation eller lansering av en ny produkt eller tjänst. Att göra ett bestående intryck kräver noggrann planering och största omsorg.

Då kan det vara skönt att komma utanför företagets väggar och samlas i en ny miljö. På något sätt så brukar man tänka lite mer och annorlunda. Man kan fokusera på nya utmaningar, nya planer eller göra ett bokslut utan att bli störd. Ibland räcker det med att byta lokal, vid andra tillfällen vill man kanske skapa en känsla som dröjer sig kvar.

Planera er
konferens

 

Innan man bestämmer sig för att samla sina medarbetare, ledningsgruppen eller styrelsen är det viktigt att man har ett tydligt mål med ett möte, en konferens eller en presentation. Vad ska det bestående intrycket vara, vad vill ni uppnå? Ska ni staka ut framtiden, bygga laget eller presentera senaste nytt. Först då är det läge att bestämma var ni ska vara och hur ni ska lägga upp timmarna, dagen eller dagarna.

En förutsättning är att det finns ett intressant program som överensstämmer med företagets profil och inriktning. Då spelar miljön en viktig roll, det ska kännas inbjudande och trivsamt, givetvis ska all teknisk utrustning finnas på plats för att presentationer och kommunikation ska fungera utan problem.

Vi hjälper dig att planera och utforma ett stimulerande upplägg oavsett om det är ett möte med ledningsgruppen eller hela avdelningen. När programmet är spikat är det klokt att skicka ut det i förväg till de som ska vara med, på så sätt kan de förbereda sig, inled också konferensen med att gå igenom agendan och avsätt tid till att sammanfatta vad ni har uppnått.

Känsla
och energi

 

För energins skull är lunchen viktig, för att inte tala om fikastunderna och bensträckarna som skapar möjligheter till de där informella samtalen som ofta skapar nya tankegångar. Maten brukar vara ett kapitel för sig med en rad olika önskemål och det är viktigt att se till att alla deltagare får den kost som de önskar, exempelvis utifrån olika allergier.

Inte sällan kan det vara bra att anlita en moderator som driver konferensen, ibland kan en intressant föreläsare lösa upp knutar, ge dig nya idéer och inspirera medarbetarna. Många gånger är ett grupparbete eller en fysisk teamövning ett uppskattat inslag. Det brukar öppna upp för nya tankar som gör det lättare att komma vidare i diskussioner och planering.

Kungsbacka ligger bra till för en lyckad konferens

Bokar ni in en längre konferens, exempelvis över en helg, kan det vara trevligt med en bra och uppiggande pausaktivitet. Då passar Kungsbacka bra som ort för er konferens då Kungsbacka och norra Halland är omgivet av flertalet fina golfbanor dit du kan ta med personal eller kunder under er konferensvistelse.

Här konfererar du i en lugn miljö, centralt i Kungsbacka. Det är enkelt att komma hit. Oavsett om du kommer söderifrån eller norrifrån. Kommer du med bil parkerar du utanför dörren, kommer du med pendeltåg/buss promenerar du ca 10 minuter eller tar en taxi. Om du nu inte redan arbetar eller bor på promenadavstånd. Det är gångavstånd till trevliga restauranger för alla smaker och om det behövs ett välkomnande hotell. Vi hjälper dig med helheten eller om du så vill delar av en konferens. Målet är att ni ska fokusera på mål och framtid. Resten tar vi hand om.

BOKA Konferensrum

Konferensrum LARGE

(upp till 10 pers)

september 2020
MonTueWedThuFriSatSun
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Konferensrum small

(upp till 6 pers)

september 2020
MonTueWedThuFriSatSun
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Välkommen in!

 

KONTAKT

Tel

0705-570 585

Mail

info@hedekontorshotell.se

Address

Faktorvägen 17R
434 37 Kungsbacka