Välkommen till vårt konferensrum!

Vi hoppas du får en trevlig konferens eller möte. Här kommer lite information som kan vara bra att ha om konferensrummet:

Teknik
Med våra interaktiva projektorer och högkvalitativa videoutrustning funkar det utmärkt att ha en konferens och samtidigt ha deltagare utifrån. Videokameran är av den senaste modellen och ger en bra överblick över alla deltagare och zoomar automatiskt in på den som talar.

För att ansluta er till kameran kopplar ni bara in sladden med USB-utgång så är ni uppkopplade när ni väl startar ert videoprogram.

För att ansluta till projektorn så kopplar ni in er via sladden som har alternativa ingångar samt trycker på den blåa knappen på fjärrkontrollen. Ljudet kopplas automatiskt på när du ansluter via sladden.

Under bordet finns det uttag att koppla in för att ladda datorn mm.

Dryck
I köket i lådan längst ner under kaffemaskinen finner ni vattenkaraffer och kaffekannor som ni får använda om ni skulle vilja ha tillgång till det under mötet. Vänligen använd underlägg då vi värnar om vårt bord.

Ventilation
Konferensrummet har luftkonditionering men för att aktivera maximal funktion behöver ni slå på den. Det gör ni på knappen ovanför lampknapparna.

Insyn
Vill ni inte ha någon insyn i konferensrummet så löser ni detta genom att dra för gardinerna som är placerade i varje hörn.

Lampor
Alla lampor i rummet går att dimra och justera till det ljus ni vill ha det. Vi rekommenderar att ha bordslampan svagt tänt när ni använder kameran.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer