Att veta vart det är bäst att för ens företag att ha kontor kan vara svårt och det gäller att ha koll på vart ens kunder befinner sig för att optimera placeringen. I denna artikel förklarar vi hur Kungsbacka är ett bra alternativ att ha sitt kontor i och dess fördelar.

Cirka 20 minuter utanför Göteborg ligger den fina kuststaden Kungsbacka. En mysig stad med ett bra näringsliv och en trevlig atmosfär. Här finns det gott om restauranger så att hitta ett bra lunchställe är inte svårt. Genom staden sliprar sig Kungsbackaån genom och ger ett härligt lugn. I kommunen finns det hela 10 500 företag varav det flesta av företagen är små företag. Det indikerar på ett starkt entreprenörskap inom kommunen och möjligheterna här är stora.

Kungsbacka är känd för att ha väldigt fina golfbanor i kommunen så att ha en konferens i Kungsbacka och kombinera det med en golfrunda är ett bra koncept för den som är intresserad. Golfrestaurangerna har en hög standard på maten och det är många som åker till dem för att äta lunch trots att de inte spelar golf.

Fördelar med att jobba i Kungsbacka:

  • Nära till Göteborg men ändå lite lugnare och inte lika mycket trafik.
  • Gott om parkeringar till låg kostand.
  • Nära att åka sönder ut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad mm.
  • En expanderande stad som ständigt växer och tar hand om näringslivet.
  • Gott om gym, affärer och nära till natur.
  • Kungsbacka är en vacker stad.
Hede Kontorshotell i Kungsbacka sett från ovan brevid E6an

Hede Kontorshotell är placerat i mitten av Kungsbacka, precis mellan Hede- och Kungsbacka station med endast 15 min promenad från vardera. Från motorvägen tar det 5 min att ta sig hit vilket många hyresgäster uppskattar om dom ska få besök av en kund eller liknande. Majoriteten av hyresgästerna på Hede Kontorshotell är bosatta i Kungsbacka kommun vilket är en stor anledning varför de har kontor här. Att ha nära till jobbet är väldigt uppskattat och något allt fler prioriterar efter att ha jobbat hemma under pandemin.

Jag valde att sitta på Hede Kontorshotell för att det ligger bra till i förhållande till hemmet samt att jag trivs i den fina milön här inne” – Thomas, Hyresgäst.

Är du intresserad av att ha ett kontor i Kungsbacka? Hör av dig till oss för att få ett exklusivt men samtidigt hemtrevligt kontor. Just nu har vi två kontor som blir lediga i i höst så passa på att boka en visning, innan det blir för högt tryck. Vi ses!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer