Den senaste tiden har det blivit allt vanligare för företag att välja kontorshotell som sin arbetsplats. Men vad är då fördelen med kontorshotell? Varför väljer företag det?

Kontorshotell är en flexibel lösning med ett helhetskoncept. De som söker sig till kontorshotell är oftast mindre företag, konsulter, överfyllda- eller nystartade företag. Genom att erbjuda kontorsutrymmen såsom privata kontorsrum och öppna co-workingplatser tillsammans med en social miljö blir det den optimala arbetsplatsen. Kontorsrummen är ofta tillgängliga i olika storlekar, stora som små, för att passa alla typer av företag. Du har bland annat tillgång till konferensrum, wifi, skrivare, posthantering och kaffe under din arbetsdag på kontorshotell. Det är även fördelaktigt för företag, som är i utveckling eller flyttar runt mycket, att kontorshotell erbjuder flexibla bindningstider.

Kontorshotell i Kungsbacka

Möjligheten till att nätverka är stor på kontorshotell. En bred variation av företag söker sig till kontorshotell och därav finns det stor chans för företag att vända sig till varandra för råd och för att utbyta tjänster med varandra. Ofta är det motiverande att jobba runt andra företag och det skapar en gemenskap och tillhörighet. Det blir även extra trevligt runt kaffemaskinen eller vid lunchtid att ha flera företag runt omkring sig för en socialare arbetsmiljö.

En annan fördel med kontorshotell är att som nyinflyttat företag behöver du inte fokusera på alla övriga moment som vanligtvis tillkommer, såsom internetuppkoppling, inredning eller möjligtvis skrivarproblem. När ert företag flyttar in på ett kontorshotell så finns allt detta redan tillgängligt för er och ni behöver inte heller underhålla dessa utan det sköter kontorshotellet åt er.

Hede Kontorshotell vill ge hyresgästerna den optimala arbetsplatsen genom att fokusera på trivsel i en tilltalande miljö. Våra möbler är designade och handgjorda i Göteborg och inredningen har noga valts ut från de mest exklusiva märkena inom inredning. Konferensrummen är utrustade med den senaste tekniken och designade för att optimera ditt möte. Genom detta har Hede Kontorshotell skapat en varm och hemtrevlig kontorsmiljö som passar alla. I Kungsbacka är Hede Kontorshotell unika med att ha platser för co-working och med att satsa på en exklusiv interiör.

Boka en visning hos oss för att skapa din uppfattning. Vem vet, nästa hyresgäst på Hede Kontorshotell kanske är du och ditt företag?

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer